de | fr

Countdown naar de rommelmarkt

www.st.vith.com

Rommelmarkt 2014

 

De volgende rommelmarkt wordt al georganiseerd en vindt op vrijdag, 1 augustus plaats.

Inschrijvingen voor de rommelmarkt op 1 augustus 2014 worden vanaf 15 september accepteert. Als je geinteresseert bent aan de rommelmarkt deel te nemen, kan je je hier inschrijven.

Zoals de jaren tevoren is de deelname aan de rommelmarkt gratis.
Omwille van de hoge navraag en ook wegens organisatorische redenen voor de plaats moeten wij de deadline voor inschrijving verkorten. Daarom bevelen wij een vroegtijdige inschrijving!

 

*************************************************

 

Belangrijke informatie voor 2014:

Er zal geen uitnodiging voor inschrijving meer per post verstuurd worden.

De standen in de hoofdstraat en de Malmedyer straat mogen niet meer dan 8m lengte hebben.

 

*************************************************

Rommelmarkt 2013


Vrijdag, 2 augustus 2013 in St. Vith


Grote rommelmarkt in de Oostkantons met mer dan 1.200 standhouders!


De beroemde kunst- en rommelmarkt in St. Vith vond plaats op vrijdag, 2 augustus van 15.00 tot 22.00 uur. De markt wordt dit jaar al voor de 16de keer georganiseerd en is een van de grootste rommelmarkten in heel België.
Meer dan 1.200 standhouders uit Vlaanderen, Wallonië, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en natuurlijk uit de Oostkantons kwamen dit jaar samen om allerlei antiquiteiten en rommel te presenteren en te verkopen. De route is meer dan 5 kilometers lang.Van theekoppen en poppenhuisen, materiaal voor werklui of diverse kledij – het aanbod op de rommelmarkt in St. Vith was vrij groot. Ook de bezoekers kwamen van ver om het ruime aanbod te bewonderen.

De rond 10.000 bezoekers verwachtte de hele dag door een interessant muziek- en animatieprogramma.  De cafés en restaurants wareb geopend en de terrassen nodigten tot gezellig samenzijn uit. De bezoekers konden dus niet alleen aan de talrijke standen voorbij slenteren maar ook een fijne dag samen met hun familie of vrienden verbrengen.

De foto's van de rommelmarkt 213 vindt je hier.

*************************************************