de | fr

Countdown naar de rommelmarkt

www.st.vith.com

Grote rommelmarkt in de Oostkantons met meer dan 1.220 standhouders!

 

De beroemde kunst- en rommelmarkt in St. Vith vind plaats op deze vrijdag, 4 augustus van 15.00 tot 22.00 uur. De markt wordt dit jaar al voor de 20de keer georganiseerd en is een van de grootste rommelmarkten in heel België.

Meer dan 1.220 standhouders uit Vlaanderen, Wallonië, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en natuurlijk uit de Oostkantons komen elk jaar samen om allerlei antiquiteiten en rommel te presenteren en te verkopen. De route is meer dan 5,2 kilometers lang. Van theekoppen en poppenhuisen, materiaal voor werklui of diverse kledij – het aanbod op de rommelmarkt in St. Vith is vrij groot. Ook de bezoekers komen van ver om het ruime aanbod te bewonderen.

De bezoeker kan de hele dag door een interessant muziek- en animatieprogramma verwachten.  De cafés en restaurants zijn geopend en de terrassen nodigen tot gezellig samenzijn uit. De bezoekers kunnen dus niet alleen aan de talrijke standen voorbij slenteren maar ook een fijne dag samen met hun familie of vrienden verbrengen.

De stad St. Vith nodigt iedereen van harte uit de rommelmarkt in St. Vith te bezoeken en een fantastische dag te beleven.

De rommelmarkt is nu volgeboekt


De volgende rommelmarkt zal plaats hebben op vrijdag, 4 augustus en is nu al volgeboekt.

Met nieuwe inschrijvingen kan niet meer rekening gehouden worden.

Het is mogelijk zich op de wachtlijst in te dragen, door ons formulier te gebruiken.

Vindt de registratie voor de wachtlijst hier!

Rommelmarkt 2016 een groot succes


Duizenden bezoekers kwamen van heinde en ver om het aanbod van meer dan 1200 exposanten te onderzoeken. En dit uitgebreid over meer dan 5,2 kilometer. Onder de veelheid van kleine en grote objecten, was het mogelijk de "goede deal" of het zeldzaam object te vinden. Dus iedereen kon naar hartelust rommelen  en genieten van het mooie weer. Een plezier voor alle leeftijden.

Bekijkt alle foto’s hier.

*************************************************

Rommelmarkt 2016

 

 

 

Klik hier om de foto's van de rommelmarkt 2016 te zien.

*************************************************